HTML

Egy "aranyos" blog

Kedves látogató! Ez az idézet neked szól! Ne hagyd, hogy a tűz kialudjon benned. Egyik szikra pattanjon a másik után. Még a kételyek mocsarában is. Ne hagyd,hogy a lelkedben élő hős elpusztuljon. A vágyak, melyekre életed magányos pillanataiban gondoltál, de soha nem érted el őket. Valóra válthatod a megálmodott sorsot. Mert létezik. Mert valóság. Mert lehetséges. És a tiéd. (Ayn Rand) Köszöntelek a blogomon. Amiről olvashatsz: Gondolatok, információk befektetésről, pénzről, aranyról, network marketingről. Valamint, részletek Bob Proctor legújabb üzletéről, a Younique Wealt System-ről.

2009.10.12. 19:20 GoldenruleYWS

A cég termékei

 

A cég főbb termékei közé gondosan megmunkált aranyérmék és ezüst lapok tartoznak. Az érméket  szigorú felügyelet mellett Svájcban az Argos-Heraeus magán pénzverdében öntik.A 70 éves tapasztalat és a híres svájci szakértelem önmagában is biztosíték a minőségre. A cég tagja a Londoni Nemesfém Piaci Szervezetnek(London Bullion Market Association LBMA). Az érmék 999.9% tisztaságú aranyból készülnek és kétféle méretben kerülnek forgalomba:
-negyed sékel 999.9% színarany,2.85gr/1/10 uncia/
-egy sékel 999.9% színarany 11.4gr/1/4 uncia/
(a sékel egy régi a Bibliában is használt mértékegység)
Az érmék megvásárlásakor minőségi bizonyítványt is kapunk. A szállítást a svájci posta végzi és az érmék végig biztosítva vannak. Szállítási idő kb. 1 hét és a vevő saját kezébe. Ha nem akarunk a szállítással és tárolással bajlódni svájci bankfiókban is őriztethetjük érméinket (a megőrzés összege egy évre:49USD).
Az érmék numizmatikai értekkel is rendelkeznek-ami azt jelenti,hogy minden évben különböző sorszámmal kerülnek forgalomba így értékük az idő múlásával nőni fog. Gyűjtők figyelmébe ajánlott!
 
Miért éppen arany?
A magyar nyelvben sok olyan kifejezés létezik amelyben szerepel az arany(arany középút,aranyat ér,aranyszabály, aranytartalék,aranyos stb). De miért is van az aranynak ilyen jó híre és mióta használunk aranyat? Az aranyat kb. 40 000 éve ismeri és kb 6000 már megmunkálja és használja az emberiség. Aranybányák már az ókorban is működtek.Kr.e.3000 környékén Egyiptomban már használtak aranyérméket. A középkori europa legtisztább aranyérméit magyarországon Körmöcbányán verték.(körmöciarany). Az aranyat színe miatt a nappal azonosították és a tisztaság ,gazdágság egyik örök jelképe is egyben.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyaranyos.blog.hu/api/trackback/id/tr581445766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása