HTML

Egy "aranyos" blog

Kedves látogató! Ez az idézet neked szól! Ne hagyd, hogy a tűz kialudjon benned. Egyik szikra pattanjon a másik után. Még a kételyek mocsarában is. Ne hagyd,hogy a lelkedben élő hős elpusztuljon. A vágyak, melyekre életed magányos pillanataiban gondoltál, de soha nem érted el őket. Valóra válthatod a megálmodott sorsot. Mert létezik. Mert valóság. Mert lehetséges. És a tiéd. (Ayn Rand) Köszöntelek a blogomon. Amiről olvashatsz: Gondolatok, információk befektetésről, pénzről, aranyról, network marketingről. Valamint, részletek Bob Proctor legújabb üzletéről, a Younique Wealt System-ről.

2009.10.12. 19:31 GoldenruleYWS

Miért YOUNIQUE WEALTH

 

Mit nyerhetek és mit veszíthetek ezzel a lehetőséggel?   

Nézzük először a pozitívumokat:

1.)minden hónapra fix megtakarítás

2.)kiészítő vagy teljes körű munka lehetőség

3.)ha szeretsz a neten szörfölni ,blogot írni weboldalt szerkeszteni ,fórumokban emberekkel ismerkedni ,beszélgetni akkor beszélhetsz erről a lehetőségről is. Bízz bennem, lesz akit érdekelni fog és lesz akit nem.

4.)fejlesztheted a személyiséged Bob Proctor és csapata segítségével

5.)nagyszerű csapatban ,nagyszerű emberekkel dolgozhatsz

6.)ha jól dolgozol (és miért ne tennéd) megtakarításod mellé szép fizetés is jár

7.)olyan emberekkel dolgozhatsz amilyen te magad is vagy, te építed alakítod csapatodat munkatársaidal akik egyenlőek veled. Ne feledd mindenkinek vannak álmai segísd az emdereket ,hogy elérjék azt! Nem a Te álmaidat az Ő álmaikat!

8.)Megtanulni önzetlenül csapatban dolgozni és gondolkozni ,ezzel egy álom már megis valósul ; ki nem szeretne családias légkörben,kedves segítőkész kollégákkal dolgozni?

9.)”Mindenki egyért,egy mindenkiért!”

10.)Megtanulni örülni mások sikerének! Figyelj,hallgasd a másikat,tanísd és segísd egy jobb élet felé!Ez az üzlet nem eladásról hanem EMBEREKRŐL szól!

 

A negatívum:

-minden hónapban lesz egy aranyérmém

-a szabadidőmet nem tévézéssel töltöm el

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyaranyos.blog.hu/api/trackback/id/tr841445789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása