HTML

Egy "aranyos" blog

Kedves látogató! Ez az idézet neked szól! Ne hagyd, hogy a tűz kialudjon benned. Egyik szikra pattanjon a másik után. Még a kételyek mocsarában is. Ne hagyd,hogy a lelkedben élő hős elpusztuljon. A vágyak, melyekre életed magányos pillanataiban gondoltál, de soha nem érted el őket. Valóra válthatod a megálmodott sorsot. Mert létezik. Mert valóság. Mert lehetséges. És a tiéd. (Ayn Rand) Köszöntelek a blogomon. Amiről olvashatsz: Gondolatok, információk befektetésről, pénzről, aranyról, network marketingről. Valamint, részletek Bob Proctor legújabb üzletéről, a Younique Wealt System-ről.

2009.10.13. 13:44 GoldenruleYWS

Historia es magistra vite!

 A történelem az élet tanítómestere! Mondja a latin. Talán ezt vették figyelembe a Joseph Wealht System alapítói akik egészen a bibliai  időkig nyúltak vissza ,hogy napjaink egyetlen olyan befektetéséi rendszerét hozzák létre amely alapja egy rendszeres és folyamatos megtakarításra épül. Valamint hétköznapi emberek számára nyújt olyan lehetőséget ami eddig csak a gazdagok privilégiuma volt.

De mit is jelent ez a név?A név egy bibliai történetre utal pontosabban József történetére, akit féltékeny testvérei eladnak rabszolgának.A fiú egyiptomba kerül ahol megfejti a fáraó különös álmát. A fáraó álmában hét kövér és hét sovány tehénet ill. hét tömött és hét üres kalászt látott.József így fejtette meg az álmot:hét bőséges esztendő után hét szűk esztendő következik(ugye ismerős a kifejezés) ezért azt ajánlotta,hogy a hét bő esztendőben gyűjtsék össze a felesleges gabonát. A fáraó Józsefet alkirályá és a feladat irányítására nevezte ki. Aki így megmentette egyiptom népét az éhségtől. József előre látta mi fog történni így volt ideje megelőzni a problémát. Többségünk azonban nem rendelkezik látnoki képességgel és nem gondolunk a jövőnkre főleg, ha jól mennek dolgaink. Fiatalok vagyunk, erősek,egészségesek, van munkánk, bevételünk, szeretteink akik vigyáznak ránk. De mostanában olyan időket élünk amikor már semmi sem biztos. Állami nyugdíj, magánnyugdíj pénztár, bankbetétek ,értékpapírok..…valóban értékállók és biztonságosak? Krízis van mondják még ha  akarnám sem tudnám elkerülni a sok negatív hírt, munkanélküliségről, gazdasági problémakról. Vállalatok és bankok dobják be a törölközöt. Olyanok amelyek eddig szilárdnak és megingathatatlannak tüntek. Akkor mi van a kisemberek pénzével? - ha az állam is csak a bankot védi? Amig tudunk dolgozunk, de mi lesz ha már nem tudunk, ki fog gondoskodni rólunk? Minket ki ment meg és ki támogat?Nekünk is  szükségünk van egy Józsefre. De miért ne mi magunk váljunk azzá? Saját magunkért,a családunkért egy közös szebb és biztonságosabb jövőért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyaranyos.blog.hu/api/trackback/id/tr821447391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása